Η διαδικασία πιστοποίησης χρήστη ολοκληρώνεται σε δύο διακριτά βήματα:

Βήμα 1:

Με την είσοδο του στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων της ΨΗΦΕΝ ΑΕ (κουμπί "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ" στο δεξί τμήμα της ιστοσελίδας), ο χρήστης δημιουργεί νέο λογαριασμό για τη Δράση digi-lodge, συμπληρώνοντας στοιχεία για το νέο λογαριασμό, για τον ίδιο τον χρήστη, καθώς επίσης και στοιχεία άδειας λειτουργίας για την τουριστική μονάδα για την οποία υποβάλλει αίτημα δημιουργίας νέου λογαριασμού.

Βήμα 2:

Με την ολοκλήρωση του 1ου Βήματος, το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δράσεων επαληθεύει τα δηλωθέντα στοιχεία. Εάν κριθεί σκόπιμο, πραγματοποιείται επικοινωνία με την τουριστική μονάδα προς ταυτοποίηση των δηλωθέντων στοιχείων. Εφόσον αυτά είναι έγκυρα, αποστέλλεται μήνυμα στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (του χρήστη που δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Βήμα 1) με οδηγίες για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του.

Για περισσότερες οδηγίες κάθε χρήστης μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Αρωγής της Δράσης υποβάλλοντας γραπτά ερωτήματα μέσω του ηλεκτρονικού Help Desk.


logos Copyright © 2009 Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. - All rights reserved
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.