Η «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.» ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 29/11/2010 και ώρα 12:00μμ οι επιχειρήσεις των οποίων τα επενδυτικά σχέδια έχουν ενταχθεί στο πλαίσιο της δράσης «digi-lodge», θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Αίτημα Ολοκλήρωσης της Επένδυσης.

Η ηλεκτρονική δημιουργία και επεξεργασία του Αιτήματος θα γίνεται από την αντίστοιχη επιλογή στον Πίνακα Ελέγχου του λογαριασμού χρήστη, μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων της ΨΗΦΕΝ Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι το Αίτημα Ολοκλήρωσης του εγκεκριμένου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου πρέπει να υποβληθεί στην ΨΗΦΕΝ Α.Ε. το αργότερο μέχρι και 12 μήνες από την έκδοση της απόφασης αποδοχής – έγκρισης της αίτησης. Η υποβολή του Αιτήματος Ολοκλήρωσης γίνεται ηλεκτρονικά και συνοδεύεται από την υποβολή «φυσικών» αρχείων που τεκμηριώνουν το σύνολο των στοιχείων που περιλαμβάνονται στο Αίτημα (όπως ορίζονται στις παραγράφους 3.2 και 3.3 του Οδηγού Υλοποίησης).

Η επεξεργασία του ηλεκτρονικού Αιτήματος Ολοκλήρωσης της Επένδυσης λειτουργεί άρτια στις εξής εκδόσεις των browsers:

• I-Explorer >= 7.0
• FireFox >= 3.5
• Chrome >= 3.0
• Safari >= 3.2
• Opera >= 10.0

 

Οι Οδηγίες Συμπλήρωσης και Υποβολής του Αιτήματος Ολοκλήρωσης της Επένδυσης είναι διαθέσιμες στο Πληροφοριακό Σύστημα της Δράσης καθώς και στα συνημμένα αρχεία:


logos Copyright © 2009 Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. - All rights reserved
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.