Η «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» ανακοινώνει ότι από 15/9/2010 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτημάτων και καταβολής της προκαταβολής επιχορηγήσεων στις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο πλαίσιο της Δράσης digi-lodge.

Η ηλεκτρονική υποβολή του Αιτήματος Προκαταβολής θα γίνεται από τον Πίνακα Ελέγχου του λογαριασμού χρήστη, μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων της ΨΗΦΕΝ Α.Ε. (δείτε τις οδηγίες ηλεκτρονικής υποβολής)

Πέραν της ηλεκτρονικής υποβολής οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά το υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από την επιχείρηση Αίτημα Λήψης Προκαταβολής, συνοδευόμενο από το απαιτούμενο τεκμηριωτικό υλικό, προς την «Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε.», Κολοκοτρώνη 8, 10561, Αθήνα, τηλ. 2103377940 με την ένδειξη «Φάκελος Αιτήματος Προκαταβολής - Δράση digi-lodge». (δείτε τις οδηγίες και τα δικαιολογητικά)

Όλες οι επιχειρήσεις θα ενημερώνονται για την έκβαση του Αιτήματός τους ηλεκτρονικά μέσω σχετικού e-mail αλλά και μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων της ΨΗΦΕΝ A.E.


logos Copyright © 2009 Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. - All rights reserved
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.