Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό τόπο της Δράσης «Ενίσχυση ξενοδοχειακών καταλυμάτων για τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων προβολής και συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων (digi-lodge)».

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη Δράση digi-lodge, το πλαίσιο και τις διαδικασίες υπό τις οποίες αυτή υλοποιείται, το Φορέα που την προκηρύσσει, καθώς και επιμέρους ενημερωτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποβαλλόμενων Επενδυτικών Σχεδίων Ενίσχυσης.


Ανακοινώνεται ότι,

- με την υπ' αριθμ. 41253/ΥΣ 3856 (ΦΕΚ B 1804/31.08.2009) απόφαση του Υπουργού Οικονομίας & Οικονομικών προκηρύχθηκε η Δράση digi-lodge (δείτε εδώ). Επισημαίνεται ότι, προκειμένου οι δαπάνες να είναι επιλέξιμες στο πλαίσιο της Δράσης, θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί μετά την ημερομηνία προκήρυξης (31/8/2009).

- το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων της ΨΗΦΕΝ Α.Ε. είναι διαθέσιμο από 30/7/2009 για τη δημιουργία λογαριασμών χρηστών καθώς και για την επεξεργασία και αποθήκευση των αιτήσεων, για τη Δράση digi-lodge. Η πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα είναι δυνατή μέσω του συνδέσμου «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ» στο δεξιό τμήμα της σελίδας.

- οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 15 Σεπτεμβρίου 2009 έως και 28 Φεβρουαρίου 2011 (δείτε αναλυτικά)

- η εξέλιξη εγκρίσεων αιτήσεων παρουσιάζεται στους σχετικούς πίνακες (δείτε αναλυτικά)

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να συμβουλεύονται τακτικά την ενότητα Ανακοινώσεις για ότι νεότερο αφορά την εξέλιξη της Δράσης, την ενότητα συχνών ερωτήσεων καθώς και να επικοινωνούν με το γραφείο αρωγής υποβάλλοντας γραπτά ερωτήματα.

_____________________________________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. από τις 9/12/2011 λειτουργεί σε νέα διεύθυνση.
Τα νέα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ (Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων)
Χανδρή 3 και Κύπρου
18346 - Μοσχάτο

Τηλέφωνο: 213 1300700
Fax: 213 1300801, 210 9736760

Η αποστολή δεμάτων και φακέλων συμμετοχής των επιχειρήσεων στις δράσεις κρατικών ενισχύσεων της εταιρίας πρέπει να γίνονται στη νέα διεύθυνση.
_____________________________________________________________________________________________


logos Copyright © 2009 Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. - All rights reserved
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του κόμβου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.